- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungromit
csendes tag
ÓRIÁSI HÁLÁM!!!
kellemetlenül sokat szenvedtem ezen, bár valóban kevés közöm van a javascripthez, de azt hittem nem olyan bonyolult, valahonnan csak összeollózom. hát nem. nagyon köszi! (félreértés elkerülése végett: nem a javascriptre hittem, hogy nem olyan bonyolult, hanem ennyi funkcióval kiegészíteni ezt a kis játékot)
-
hungromit
csendes tag
Sziasztok,
totálisan hozzá nem értő vagyok javascripthez sajnos, viszont van egy játék, amit kicsit modifikálni akarok egy karácsonyi ajándékhoz, viszont egy dolgot nem tudok sehogy se megoldani és ehhez szeretnék segítséget kérni. Erről a játékról lenne szó: https://jsfiddle.net/snz2adyh/ (eredeti: https://github.com/rishimadhok/Space-Shooter-Game )
Amit én szeretnék, hogy lőni ne csak a szóközzel lehessen, hanem vagy egér klikkre / érintésre vagy pedig egy külön gombbal, ami alul helyezkedne el. Az lenne a lényeg, hogy minimálisan telefonról is használható legyen, ha mozogni nem is lehet, legalább lőni lehessen. Próbálkoztam, de sajnos sehogy sem sikerült. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest