- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungromit
csendes tag
ÓRIÁSI HÁLÁM!!!
kellemetlenül sokat szenvedtem ezen, bár valóban kevés közöm van a javascripthez, de azt hittem nem olyan bonyolult, valahonnan csak összeollózom. hát nem. nagyon köszi! (félreértés elkerülése végett: nem a javascriptre hittem, hogy nem olyan bonyolult, hanem ennyi funkcióval kiegészíteni ezt a kis játékot) -
hungromit
csendes tag
Sziasztok,
totálisan hozzá nem értő vagyok javascripthez sajnos, viszont van egy játék, amit kicsit modifikálni akarok egy karácsonyi ajándékhoz, viszont egy dolgot nem tudok sehogy se megoldani és ehhez szeretnék segítséget kérni. Erről a játékról lenne szó: https://jsfiddle.net/snz2adyh/ (eredeti: https://github.com/rishimadhok/Space-Shooter-Game )
Amit én szeretnék, hogy lőni ne csak a szóközzel lehessen, hanem vagy egér klikkre / érintésre vagy pedig egy külön gombbal, ami alul helyezkedne el. Az lenne a lényeg, hogy minimálisan telefonról is használható legyen, ha mozogni nem is lehet, legalább lőni lehessen. Próbálkoztam, de sajnos sehogy sem sikerült. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest