Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla23
csendes tag
Azt hiszem én értem mi a feladat. Gyakorlatilag annyi, hogy más oldal jöjjön be attól függően milyen nap van ma vagy milyen napot választott ki a felhasználó. De a default megjelenés a mai naphoz kötődik.
És ezt csak statikusan lehet megoldani? Különálló fájlként funkcionálna mint egy program? Mert ha nem akkor szerintem érdemesebb ezt php-val megoldani, mint minden naphoz egy külön html fájlt szerkeszteni. Sőt így hirtelen nem is tudom ,hogy lehet e php nélkül megoldani.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem értem a feladatot.
"pl Z hónap, 7-ikén a 007.htm és 007.gif"
Itt most naptárban lévő napok vannak belinkelve a nap számának megfelelő fájlra, és abból kéne képeket betölteni? Hogyan, hogy fog kinézni? Miért kell ehhez JavaScript, hogy kell elképzelni a megoldást, amit szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen videókártyát?
- Ózongenerátor a háztartásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest