- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem a kódot, szerintem annyi híja van, hogy az innerText | textContent eredményét körbe kell venned egy parseInt hívással. Ez a függvény a szöveg elején lévő számot dolgozza fel, minden más maszlagot figyelmen kívül hagy.
Tehát:
var seed = parseInt(tttrtd[7].innerText || tttrtd[7].textContent);
var dls = parseInt(tttrtd[6].innerText || tttrtd[6].textContent);És így ha a szöveg "5 letöltő", akkor az eredmény 5 lesz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jobb lett volna, ha felrakod pastebinre, ahogy Karma kérte, úgyhogy megtettem helyetted:
http://pastebin.com/tETmVhy8Nekem most így minta nélkül nincs időm, meg kedvem igazán foglalkozni vele, azért kicsit könnyebb lenne egy jsFiddle-linkkel, azonbelül egy mintatáblázattal, hogy mi is nem működik. Mert így meg gondolkozni is kell, hogy mit is akarhatsz, és az így reggel nem jó.
No de hátha szán rá valaki időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest