- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Matteo005: 9800X3D
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem a kódot, szerintem annyi híja van, hogy az innerText | textContent eredményét körbe kell venned egy parseInt hívással. Ez a függvény a szöveg elején lévő számot dolgozza fel, minden más maszlagot figyelmen kívül hagy.
Tehát:
var seed = parseInt(tttrtd[7].innerText || tttrtd[7].textContent);
var dls = parseInt(tttrtd[6].innerText || tttrtd[6].textContent);És így ha a szöveg "5 letöltő", akkor az eredmény 5 lesz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jobb lett volna, ha felrakod pastebinre, ahogy Karma kérte, úgyhogy megtettem helyetted:
http://pastebin.com/tETmVhy8Nekem most így minta nélkül nincs időm, meg kedvem igazán foglalkozni vele, azért kicsit könnyebb lenne egy jsFiddle-linkkel, azonbelül egy mintatáblázattal, hogy mi is nem működik. Mert így meg gondolkozni is kell, hogy mit is akarhatsz, és az így reggel nem jó.
No de hátha szán rá valaki időt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Matteo005: 9800X3D
- EAFC 26
- iPad topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest