- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
MrSealRD #4064 üzenetére
"Itt nálunk az a legnagyobb félelem, hogy ha az ügyfél kitalálja, hogy "jó, jó ez a táblázat, de kéne ide még egy gomb, meg oda egy címke..." stb. Akkor lehetőleg tudjunk kezdeni valamit az igényekkel."
Bármit is választotok, egy ilyen feladat megoldása triviális (na jó angularral, közel sem lesz triviális az első pár hónapban, de utána jó lesz az is).
A javascript kezdőségeteket látva, én továbbra is hagynám a francba a helyetekbe az SPA-s megközelítést, és KendoUI-al, vagy valami hasonszőrű cuccal oldanám meg a feladatot. A kérdéseidet elnézve annak is örülni fogtok, ha az első AJAX lekérést megírjátok, nemhogy kliens oldali Dependency Injection-nel, meg closure-ökkel, meg típustalansággal, meg az eddigiektől tökéletesen eltérő megközelítésekkel foglalkozzatok.
-
-
válasz
MrSealRD #4061 üzenetére
Egyetértek martonxszel abban, hogy a jQuery nem illik a sorba – az csak az alapja lehet egyrészt a JS-sel felturbózott weboldalaknak, másrészt bonyolultabb libek alatt hálózati/DOM manipulációs rétegnek használható, de önmagában kevés.
Az Ext.JS-nek korábbi verziójával dolgoztam, hát az erősen kitekert volt. Hozzá lehetett szokni, de azért...
A felsoroltakból az Angular tanulmányozását javasolnám, de bevenném még a Backbone.js-t is. Ezzel is van konkrét tapasztalatom, gyorsan tanulható és be is vált.Elvben a Knockout is igen erős szerszám a UI összeállításához.
CSS fronton meg (ez mégiscsak egy külön témakör) a Twitter Bootstrap szerintem mindenképp megér két misét.
-
martonx
veterán
válasz
MrSealRD #4059 üzenetére
Előre bocsátom, hogy az Ext.JS-t nem használtam.
De az ugye megvan, hogy egy jquery-t AngularJs-el összehasonlítani, még csak nem is almát a körtével, hanem almafát a körtével összehasonlítás esete.
Ráadásul az AngularJs nem zárja ki a jquery használatát, szóval nem is értem, miért kell választani?
Ráadásul semmi konkrétumot nem írtál ,hogy mire akarod használni?
Ennyi infó alapján, aki állást foglal neked ebben, az biztosan nem tudja, hogy miről beszél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged