Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
CRM rendszert csináltunk legutóbb knockout, jquery, bootstrap kombinációval. Szerintem nagyon könnyen használható, nagyon effektív kombináció. Angulart is használom napi szinten, szintén komoly projektben. Valahogy nem estem hasra tőle. Nagyon sokat tud, nagyon szép kliens oldali architektúrákat lehet rá felhúzni, ugyanakkor bűn gyengén dokumentált, több hónap távlatából se mérnem kijelenteni, hogy értek hozzá. Plusz nekem teljesítményben a ko sokkal erősebbnek tűnik. Én a helyedben knockoutjs (pontosabban durandaljs ha már almát almával) és angularjs között ingadoznék. Látva a kezdőséged, egyértelműen a knockout-ot javasolnám.
Ugyanakkor ezek a frameworkök SPA-khoz előnyösek, közel sem biztos, hogy tényleg ez kell Nektek. Lehet, hogy egy kendoui-al sokkal könnyebben elérhetnétek ugyanazt.Karma, ez nem neked akart válasz lenni, hanem stuszinak. Bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Call of Duty 2
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- iPhone 12 128GB
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest