Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
CRM rendszert csináltunk legutóbb knockout, jquery, bootstrap kombinációval. Szerintem nagyon könnyen használható, nagyon effektív kombináció. Angulart is használom napi szinten, szintén komoly projektben. Valahogy nem estem hasra tőle. Nagyon sokat tud, nagyon szép kliens oldali architektúrákat lehet rá felhúzni, ugyanakkor bűn gyengén dokumentált, több hónap távlatából se mérnem kijelenteni, hogy értek hozzá. Plusz nekem teljesítményben a ko sokkal erősebbnek tűnik. Én a helyedben knockoutjs (pontosabban durandaljs ha már almát almával) és angularjs között ingadoznék. Látva a kezdőséged, egyértelműen a knockout-ot javasolnám.
Ugyanakkor ezek a frameworkök SPA-khoz előnyösek, közel sem biztos, hogy tényleg ez kell Nektek. Lehet, hogy egy kendoui-al sokkal könnyebben elérhetnétek ugyanazt.Karma, ez nem neked akart válasz lenni, hanem stuszinak. Bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest