Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Én meg arra utaltam, hogy egyidőben nem tudsz semmit sem futtatni párhuzamosan egy böngészőtabon. Sem asyncet, sem promiset, sem intervalt, sem semmi eventet.
A látszólagossággal meg szerintem itt nagyjából mindenki tisztában van, hogy "úgy néz ki", mintha egyidőben futnának dolgok. Oké, na és? Pont arról van szó, hogy a látszat ellenére nem párhuzamosan futnak. Te meg kötöd az ebet a karóhoz, hogy de "egyidőben" futnak. Akkó jóvan akkó, legyél vele nagyon boldog, igazad van, télleg "egyidőben" futnak. Fantasztikus felfedezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.01
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest