- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
edit: állítsd át a dns kiszolgálód címét pl. 1.1.1.1-re vagy 8.8.8.8-ra esetleg (gépen/routeren) ha így jobb, akkor net szolgáltatód dns feloldása lassú (lassúságot nem, de olyat tapasztaltam szolgáltatói dns szervernél, hogy nem tudott feloldani valamit)
Nézd meg dev-tools (F12) network fülön, hogy pontosan meddig tartanak az egyes kérések vagy logold ki az összesnél, mikor indul és mikor jön válasz. Szerintem nem az "első" hívás tart sokáig, hanem az összes. Ellövöd a kéréseket egymás után és azok visszatérnek lassan, amiből azt látod, hogy az első lassú volt és ahhoz képest a többi meg gyors, mert async mennek a kérések. Persze így nulla kód mellett csak találgatni lehet.
-
Taci
addikt
Bocs a sok szövegért és a már 3. bejegyzésért egymás után, de közben a Network fül alatt ezt találtam:
Ez már nyilván nem JS-téma, és máris nézek ennek is utána, de igazából még most látok ilyet először (közben ezt kezdem el olvasni hozzá: [link] ) , nem tudom, merre kezdjek neki a "javításnak". Esetleg szerver oldalon kell valamit átállítanom? Vagy ilyen a szolgáltató sebessége?
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged