- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
edit: állítsd át a dns kiszolgálód címét pl. 1.1.1.1-re vagy 8.8.8.8-ra esetleg (gépen/routeren) ha így jobb, akkor net szolgáltatód dns feloldása lassú (lassúságot nem, de olyat tapasztaltam szolgáltatói dns szervernél, hogy nem tudott feloldani valamit)
Nézd meg dev-tools (F12) network fülön, hogy pontosan meddig tartanak az egyes kérések vagy logold ki az összesnél, mikor indul és mikor jön válasz. Szerintem nem az "első" hívás tart sokáig, hanem az összes. Ellövöd a kéréseket egymás után és azok visszatérnek lassan, amiből azt látod, hogy az első lassú volt és ahhoz képest a többi meg gyors, mert async mennek a kérések. Persze így nulla kód mellett csak találgatni lehet.
-
Taci
addikt
Bocs a sok szövegért és a már 3. bejegyzésért egymás után, de közben a Network fül alatt ezt találtam:
Ez már nyilván nem JS-téma, és máris nézek ennek is utána, de igazából még most látok ilyet először (közben ezt kezdem el olvasni hozzá: [link] ) , nem tudom, merre kezdjek neki a "javításnak". Esetleg szerver oldalon kell valamit átállítanom? Vagy ilyen a szolgáltató sebessége?
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest