Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz dqdb #8810 üzenetére

Más adatokat is tartalmaz a lekerdezesEredmenye, ezért egy az egyben nem tudom/akarom átadni.

Az lenne az ultimate cél, hogy az új lekérdezések (amik új értékekkel töltik fel a lekerdezesEredmenye változót) adatai a userData végére kerüljenek pluszban.
    Tehát ha az első lekérdezésből feltöltött 10 elemet (0-9), akkor a következő lekérdezés ehhez fűzze hozzá, a 11. elemtől indulva.

Pluszban szeretném, hogy ebből az új tömbből ami adattal (userrel) már dolgoztam, azt kiszedjen belőle (hogy ne pazaroljam a felhasznált helyet feleslegesen), de úgy, hogy az előző hozzáfűzős módszer miatt az "id-k" ne változzanak.
    Tehát ha 10 elemem volt az első lekérdezésből, és a második lekérdezésig feldolgoztam 5-öt belőle, akkor magában a tömbben csak a hátra lévő 5 elem legyen (hogy ne foglalja a memóriát, mert kb. végtelenig nyúlhat a bővítés), viszont amint jönnek az adatok az új lekérdezésből, azok a 11. elemként kezdve kerüljenek be. (hogy az "id-jukra" megfelelő módon tudjak hivatkozni)

Néztem a slice()-t de az csak új tömbbe rakja, 0-tól kezdőden, így az nem jó.
    Esetleg még arra gondoltam, hogy simán csak "lenullázom" az értékét a már felhasznált tömb elemeknek. Pl. userData[0] = ""; (vagy hasonló, ahogy működik majd)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés