Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nem kétlem, hogy valamicske időt belefektettél a kódok innen-onnan összegubrincsolásába. Viszont szerintem te is látod, hogy ez nem egy olyan egyszerű dolog, mint megtanulni fát vágni. A kérdésekkel semmi baj nincs, amint azok egy fórum keretein belül pár mondattal, pár sornyi példa kóddal megválaszolhatóak.
Esetedben viszont nem ez a helyzet. X órát elszórakoztál netről innen onnan leszedett cuccokkal, és most ezeket mutogatva várod, hogy valaki csinálja meg (mert azok a kódok simán kukázhatóak, nem 1-2 sorral van bennük baj, hanem koncepcionálisan), magyarázza el, tanítson meg téged. Ez így nem fog menni.Mindenesetre ha utána nézel a Fetch API-nak, async, await-nek, Promise-nak, akkor meg fogod tudni oldani amit szeretnél.
-
btz
addikt
Illetve azt sem vártam el senkitől sem itt, sem máshol, hogy hűde sürgösen helyettem rakjon össze egész weboldalakat, így ezt az atomerőműves példát sem tudom behelyettesíteni az én esetemre.
Nekem bőven az is elég ha támpontot ad valaki egy egy problémára, (ahogy például te is tetted a fenti DOM Content Loadedes példával, ami sajnos nem hozott eredményt ugyan, illetve már a kérdés feltevése előtt is próbálkoztam vele, mégis hasznos megközelítése a segítségnyújtásnak). Nem várom el senkitől hogy helyettem dolgozzon,helyettem írja meg a kódot. Szóval úgy gondolom rosszul látod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest