- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bandi0000 #7767 üzenetére
Na igazából rájöttem, maradjon itt az utókornak + nekemi is, ha elfelejtem
Tök jól meg van oldva, mert bármelyik componensből be lehet zárni a dialogot, csak el kell kérni a referenciáját a dialognak
private dialogRef: MatDialogRef<AccountModalComponent>
ürüm az ürümben, hogyha meghívom a dialofRef.close() metódust, akkor bármit vissza lehet adni benne, annak a komponensnek, amelyik megnyitotta a dialogot
-
petyus_
senior tag
válasz
bandi0000 #7767 üzenetére
Ha az a cél, hogy a regisztrált felhasználó egyből be is legyen léptetve, akkor az API-d register action-je akár vissza is küldheti egyből a tokent (nem tudom, hogy oldod meg a logint, gondolom jwt-vel, azt visszaadhatja a register method is), de ez csak egy tipp így hirtelen, működni működik, de nem tudom hogy szokták ezt megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged