- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #4725 üzenetére
Az utolsó bekezdésben leírt dolog tényleg hasznos. A többit viszont nem értem:
- mitől kifacsart és nyakatekert a Chrome devtoolja? Elég sokat használtam/-om, és nem nagyon tapasztaltam kényelmetlenséget vele. (Az Eclipse-et pedig már kezdem megszeretni most, hogy komolyabban elkezdtem megismerni, fejlesztettem hozzá plugineket (toolbarra ikon, jobbklikkmenü-bővítés, headless buildelés kiváltása (aminek eléggé örültem, amikor összejött, rendesen kotorni kellett a dokumentációhoz, meg hozzáértőktől segítséget kérni), ilyesmik), meg kezdem kiismerni a hülyeségeit, pedig régebben nagyon nem komáltam én sem, de sikerült megbarátkoznunk.)
- a böngésző+IDE debuggolás kombó pedig igazából nem nagy szám - persze ettől függetlenül nagyon hasznos, és szerintem kevesebben használják, mint kéne -, pl. NetBeans-szel is - és persze más IDE-kkel is, emlékeim szerint Visual Studióval is - nagyon jól össze lehet hozni a Chrome-ban látott oldal debuggolását, úgy, hogy a NetBeans-ben látod a JavaScript-kód különböző pontjaira ugrálást, itt le is írtam korábban, hogyan:
http://prohardver.hu/tema/weblap_keszites/hsz_10596-10596.htmlA böngészőhasználat meg egyéni ízlés dolga, szerintem a többség nemcsak divatból nem kedveli az IE-t a mindennapi használat és fejlesztés során, hanem például
- annak túlzott faék-egyszerűsége miatt (persze van itt is olyan dolog eleve beépítve, ami meg másik böngészőben nincs, bár elég rövid a lista),
- meg a bővíthetőség hiánya miatt (pl. Chrome-ra nehéz olyan extensiont találni, amivel valaki ne foglalkozott volna, IE-re meg nehéz olyat találni, amivel valaki foglalkozott volna),
- ezenkívül a fejlesztés sem olyan könnyű hozzá, mint pl. a Blink-alapú böngészőkhöz (Chrome, Opera) - én például használok saját, általam írt extensionöket, amikre nagy szükségem van;
- ezenkívül továbbra is hordozza a nagyon régről örökölt kényelmetlen, sok tekintetben rendkívül rugalmatlan felületét, például a beállítás-ablak borzalmasan nehézkesen kezelhető (nehézkesen megtalálható menüpontok, logikátlanul felépített menürendszer; ráadásul már minden jelentős böngészőnél meg van oldva az is, hogy magához a beállításoldalhoz is tartozzon URL, így akár az is könyvjelzőzhető, IE-nél a régi ocsmányság van még mindig sajnos).
Szóval bőven van hova fejlődnie még az Internet Explorernek ahhoz, hogy sokak számára használható legyen, én például mindig lehetőleg relatíve rövid ideig használom, mert túl gyorsan előjönnek azok a hiányosságai/kényelmetlenségei, amik miatt nem szeretem. Ettől függetlenül jobb úton halad a dolog, mint régebben, csak egyelőre a böngészőfejlesztésben valahogy nem sikerült úgy előrelépnie a Microsoftnak, mint például a .NET-es vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged