- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #4593 üzenetére
Rémlik, hogy eleve vannak ingyenes keretrendszerek, amikben ilyen e-learning cuccokat könnyen le lehet vezényelni.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4593 üzenetére
Hmm, igen, akkor lehet, hogy abszolút félre értettem, .. rollback... :/
"Amúgy ha már új megközelítésről beszélünk, akkor a kliensoldali JavaScript-kód nem tudom, hogy jön az autentikációhoz (szerk.: értsd: ha már újonnan elkészítjük, ne tudják már megnézni a jelszót a forráskód böngészésével... írta, hogy ha már valaki ilyet is tud, akkor megérdemli azon a tanfolyamon az 5-öst, de azértmárna)."
Ezt nem értem.. még a szerkesztéssel együtt sem
Mármint... honnan szedted a kliens oldali JavaScript <--> autentikáció párhuzamot ?Jaaa, oké..nem vagyok a topon mostanában
Amit írtam úgy értettem, hogy ha már kell autentikáció, akkor nyílván van mögötte valami szerver oldal (adatbázis, fájl, akármi), ha ez így van, akkor vagy kell egy szerver oldali nyelv amivel generáljuk az oldalt ~ tesztet. PHP, JSF, egyéb... vagy JS+AJAX(REST). Ez utóbbit értettem a kliens oldali javascript alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged