- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
FYI
Amúgy végül tényleg az első megoldás lett a nyerő, vagyis ezt alkalmaztam a többi függvénynél is. Már csak azért is, mert ezzel az olyan függvényeknél is analóg módon tudom megoldani a hibák lekezelését amik alapból nem promissal térnének vissza.
Kis magyarázat:
- a mongoose api-nak vannak Query tipusú függvényei, amiken lehet hívni exec()-et, ami miatt Promissal térnek vissza. Ilyen például a find(), vagy a findById(). Ezeknél elég volt (lett volna) ennyit írni az ArticleProviderbeArticleProvider.prototype.findAll = function() {
return this.Article.find().exec();
}majd a hívó oldalon már le tudom kezelni a Promise-t.
function getArticles( req, res, next ) {
var promise = articleProvider.findAll();
promise.onResolve(function( err, articles ) {
if( err ) { .. }
// handle
});
}Ez mind szép, és jó, de vannak olyan mongoose függvények amik nem promissal térnek vissza. De az előző posztban mutatott módszerrel ezeket is sikerült promisokkal megoldani, ezért választottam végül ezt a megoldást.
-
martonx
veterán
Nekem mindegy, de ezeket az elcseszett rövidítéseket nagyon gyorsan gyomláljátok ki! Az intellisense és a js minifikálás korában ne szopassuk már magunkat ilyen rövidítések használatával. Fontosabb az olvasható kód, mint a forráskódban megspórolni pár karaktert (amit aztán a minifikálás úgyis a, b és c-re fog cserélni éles környezetben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Ashes of Creation (MMO)
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest