Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez sajnos nem ugyanaz, mintha a body elé tetted volna, mivel nem használtam sem jquery ready()-t, sem body.onload-ot, így a js előbb töltődik be, mitnhogy a DOM-ot felparszolta volna a böngésző. Az én verziómban a külső javascript fájlt, vagy a <script></script> tageket a </body> elé kell rakni.
kemkriszt98: szerintem a könyv előtt/vagy mellett lesd meg a topik összefoglalóját. Sok hasznos infót fogsz benne találni, arra vonatkozóan is, hogy egy kezdőnek mivel érdemes kezdenie. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty 2
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest