Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
martonx #6819 üzenetére
Nem igazán válaszoltál a kommentemre sem. Nem trollkodni jöttem, távol áll tőlem. A document.createElementtel volt egy kis félreértésem, nem tudtam eldönteni, hogy az most hogyan is készíti az adott elemet, "tartósra" vagy sem. Ennyi.
Nem olyan, nem állítottam semmit, csak kérdeztem. Az, hogy trollnak titulálsz, nem a feljebb állásod fejezi ki?
Én részemről befejeztem, arra az egyre megkérlek, hogy mondd meg, melyik volt a legutolsó olyan hsz itt, amiért megérte ide benézned. Köszi.
Szerk.: természetesen egy segítő választ várok. Különben nem kérdésként tettem volna fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest