Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ha a VM nem játszik, akkor próbáld meg a docker-t. Az kevesebbet eszik, és ugyanazt tudja. (Még nem foglalkoztam vele, de mások nagyon ajánlják.)
Nekem a projekt mappa külön HDD-n van, az összes projektnek abban van a kódja egy-egy mappában. A felosztásnál nekem most bejön a forrás az src-be a build meg a dist-be, a build task-ek mennek a tasks-be, a tesztek meg a spec-be. A runnerek a project root-ban vannak. Nagyjából ennyi a történet. Ha csapat van, akkor még bejön a képbe a CI szerver, a kódokat ott kell integrálni, aztán tesztelni és release-elni. Ha nincs csapat, akkor én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, letesztelem itthon, aztán kitolom a release script-el. Egyedül a rollback hiánya, ami aggasztó ilyenkor, de magabiztos vagyok.
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.Én nem tudnám megszokni, hogy több oprendszert használok fejlesztésre. Most váltok majd linux-ra win7-ről, teszteltem egy csomót. De hogy ide-oda váltsak az oprendszerek között meg rebootoljak, amikor egy projekthez akarok nyúlni, az kizárt. Akkor már jobb a VM vagy a docker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.