Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ha a VM nem játszik, akkor próbáld meg a docker-t. Az kevesebbet eszik, és ugyanazt tudja. (Még nem foglalkoztam vele, de mások nagyon ajánlják.)
Nekem a projekt mappa külön HDD-n van, az összes projektnek abban van a kódja egy-egy mappában. A felosztásnál nekem most bejön a forrás az src-be a build meg a dist-be, a build task-ek mennek a tasks-be, a tesztek meg a spec-be. A runnerek a project root-ban vannak. Nagyjából ennyi a történet. Ha csapat van, akkor még bejön a képbe a CI szerver, a kódokat ott kell integrálni, aztán tesztelni és release-elni. Ha nincs csapat, akkor én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, letesztelem itthon, aztán kitolom a release script-el. Egyedül a rollback hiánya, ami aggasztó ilyenkor, de magabiztos vagyok.
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.Én nem tudnám megszokni, hogy több oprendszert használok fejlesztésre. Most váltok majd linux-ra win7-ről, teszteltem egy csomót. De hogy ide-oda váltsak az oprendszerek között meg rebootoljak, amikor egy projekthez akarok nyúlni, az kizárt. Akkor már jobb a VM vagy a docker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.