Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Ha a VM nem játszik, akkor próbáld meg a docker-t. Az kevesebbet eszik, és ugyanazt tudja. (Még nem foglalkoztam vele, de mások nagyon ajánlják.)
Nekem a projekt mappa külön HDD-n van, az összes projektnek abban van a kódja egy-egy mappában. A felosztásnál nekem most bejön a forrás az src-be a build meg a dist-be, a build task-ek mennek a tasks-be, a tesztek meg a spec-be. A runnerek a project root-ban vannak. Nagyjából ennyi a történet. Ha csapat van, akkor még bejön a képbe a CI szerver, a kódokat ott kell integrálni, aztán tesztelni és release-elni. Ha nincs csapat, akkor én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, letesztelem itthon, aztán kitolom a release script-el. Egyedül a rollback hiánya, ami aggasztó ilyenkor, de magabiztos vagyok.
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.Én nem tudnám megszokni, hogy több oprendszert használok fejlesztésre. Most váltok majd linux-ra win7-ről, teszteltem egy csomót. De hogy ide-oda váltsak az oprendszerek között meg rebootoljak, amikor egy projekthez akarok nyúlni, az kizárt. Akkor már jobb a VM vagy a docker.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- PlayStation 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem jellemző, hogy oprendszerbeli eltérések miatt bármi történne. Legalábbis webes fejlesztésben nagyon ritkán találkozok ilyesmivel legtöbbször mod rewrite meg env vars témában, asztalra meg mobilra nem fejlesztek (még), azoknál gondolom nagyon más a helyzet. Nálam kb ennyi a történet.