Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sziasztok! Javascript-ben mi a módja egy változó nevének a dinamikus változtatásának? 
 HTML5 Canvas-ba kell betöltenem sok képet. Előre nem tudom, hogy hány kép lesz; amennyit a júzer kiválaszt.
 Vagyis nekem kellene létrehoznom a ImageObject változókat, hogy ne mindig ugyanabba a változóba töltse be a képet.
 Próbálkoztam ImageObject[i]-vel is az alábbi módon:var c=document.getElementById("myCanvas"); 
 var ctx=c.getContext("2d");
 var files = document.getElementById("files-upload").files;
 var imageObj = Array;
 for (var i = 0; i < files.length; i++)
 {
 imageObj[i] = new Image();
 imageObj[i].onload = function()
 {
 ctx.drawImage(imageObj[i], b, 0, a, 1080);
 }
 imageObj[i].src = "path/"+files[i].name;Erre sajna ezt kapom: Uncaught TypeError: Failed to execute 'drawImage' on 'CanvasRenderingContext2D': No function was found that matched the signature provided. 
 imageObj.(anonymous function).onloadA DrawImage-es sorban történik ez a hiba. Mi a megszokott eljárás ilyen esetben? Kössz!  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest