Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha a Prohardveren beszúrsz egy kódot, akkor jelöld ki, és kattints a "Programkód" gombra, ne pedig simán a Monospace-re. Akkor megmarad indentálva.
Nem irónia, tényleg így néz ki a kód.Őőő, megvan, mi az a "result" szó, mit is jelent? Ne oda akarj írni, hanem pl. a HTML-, JS- vagy CSS-panelra...
[link] Itt is a result panelen van az eredmény.
Ezt így ahogy van másoltam a HTML kóddal együtt, de nekem nem működött a pre.innerHTML sor (ugye az küldi a result-ra a kimenetet?).Milyen natív környezetről beszélsz?
A telefont, ami végső soron a program fog futni.Amúgy nem értem, ez a zárójelezős téma hogy jött ide.
A fenti kód olvashatósága... az indentálás kapcsán.
Hogy én még nem zavarodtam bele.
Gondolom legalábbis, hogy ez miatt nehéz olvasni.Nem tudom, most hány elemmel kísérletezel, de amikor mondjuk lesz 1000 név a telefonkönyvben, amiből szűrni kell az általad mutatott módon, akkor nem biztos, hogy azonnal végezni fog vele például egy gyengébb procival rendelkező teló...
Igaz nálam csak olyan ~50 név lehet, de a telefonom elég gyenge, vagy 4 éves modell.
Nem hinném, hogy a mai 1+ ghz-es telefonoknak ez gondot okozhatna.Az utolsóra:
function akármi(izé) {
var "ez meg az";
return("ez meg az");
}
var "ez meg az" = function(izé);Na ez így jó vagy rossz?

Asszem ugyanez érvényes az Array.prototype-ra is, azt is a program elejébe illesztem be és nem tudom a benne hazsnált változók össze akadhatnak-e a program többi változójával.
Értsd: a function()-ben lévő változók "lokálisabbak-e", mint a programban lévők?
De mindjárt olvasom a linkeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Star Trek
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest