Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hogyhogy nem kezeli le? A második utasítás meg se fog hívódni, mert az exceptiontől kiszáll abból a belső blokkból. Ez a dolgok természetes rendje, a második függvényhívásig nem jut el a program se try blokkban, se anélkül, ha kivételt dob az első.
Igen-igen, ezt tudom, pont erre irányult a kérdés, hogy hogy lehetne a második utasítást is lekezelni ugyanabban a try-ban, csak nem tudtam jól megfogalmazni :/
Egyébként köszönöm az ötleteket, pont ilyen válaszra számítottam, ámbár amiket írtál azokat ismertem. Ezek az én függvényeim, nem csinálnak semmit, csak az első a jQuery objektumhoz "simán" hozzáfűzött függvény, míg a második a jQuery.prototype-hoz fűzött, az első azért dob biztosan kivételt, mert a függvényt a deklarált objektum után hoztam létre, így a meghívott objektumnak nem lesz showText() metódusa, míg a második esetben, prototype-nál igen, így az nem dob kivételt. Innen jött a kérdés
De akkor mostmár tudom, hogy ahogy írtam úgy semmiképp nem lehet, köszi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De akkor mostmár tudom, hogy ahogy írtam úgy semmiképp nem lehet, köszi.