Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Ühüm.
Van esetleg erről egy úgymond "tanulmány",hogyan célszerű használni jQuery-vel? Hogy lássak egy példát, hogyan kell helyesen használni.Mindenkinek:
Mennyire célszerű egy Maven/Ant vagy ehhez hasonló eszköz használata egy weboldalnál alkalmazott külön csak a javascripteknél?
Láttam erről is tippeket, de ahogy elnéztem inkább csak azoknál célszerű, ahol a weboldal nagyon a js-re épül.
De én elsősorban csak a weboldalakat raknám ilyenbe.Bár ha belegondolok, hogy például ugyanaz a js-ek lennének felhasználva több weboldalnál, akkor lehet célszerű őket egy ilyen verziókezelő félébe rakni vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő