- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na igen, de azért is írtam, amit írtam, mert itt konkrétan tudnod kell, hogy 10 elem lesz, vagy pedig még azt lehet csinálni, hogy tudod, melyik a szülőelem, és megszámoltatod jQuery-vel, mennyi közvetlen gyerekeleme van, aztán annyiszor végigiterálsz egy ciklussal, és megcsinálod azt, amit mutattál. De szerintem sokkal értelmesebb lenne úgy megírniuk az alkalmazást, hogy az használható legyen, ne kelljen hozzá össze-vissza tákolgatni. Vicces, hogy állítólag sok 0 van a projekt összegének a végén (ez már itt kicsit túl sokszor is lett kihangsúlyozva Muton által), és ahhoz képest hozzá nem értők okádják ki a gány kódokat (mondjuk kezd olyan érzésem lenni, hogy itt mi írjuk meg a kliensoldali kód felét...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Jövedelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Android szakmai topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest