- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na igen, de azért is írtam, amit írtam, mert itt konkrétan tudnod kell, hogy 10 elem lesz, vagy pedig még azt lehet csinálni, hogy tudod, melyik a szülőelem, és megszámoltatod jQuery-vel, mennyi közvetlen gyerekeleme van, aztán annyiszor végigiterálsz egy ciklussal, és megcsinálod azt, amit mutattál. De szerintem sokkal értelmesebb lenne úgy megírniuk az alkalmazást, hogy az használható legyen, ne kelljen hozzá össze-vissza tákolgatni. Vicces, hogy állítólag sok 0 van a projekt összegének a végén (ez már itt kicsit túl sokszor is lett kihangsúlyozva Muton által), és ahhoz képest hozzá nem értők okádják ki a gány kódokat (mondjuk kezd olyan érzésem lenni, hogy itt mi írjuk meg a kliensoldali kód felét...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest