Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm, hát valóban nincs extra fullos módszer, és vannak esetek, ahol nem is annyira gázos, ha átpasszolod a session id-t, mert esetleg szenzitív adatokhoz nem férsz hozzá, vagy nem tudod őket módosítani. Mondjuk a Graph API-nál elvileg a user engedélyét kell kérned, hogy bizonyos adatait megkapd. Nem nagyon használtam még a Facebookos API-t, de ezzel módosítani nem is nagyon tudsz szenzitív adatokat, nem? Mondjuk végül is az igaz, hogy publikálhatsz a falára baromságokat, ha megkaptad az engedélyt, és ha valaki ezt a tokent megszerzi, akkor rosszindulatból is teheti ezt egy alkalmazáson keresztül.
Egyébként igazából a kiindulási pont az volt, hogy van egy webalkalmazás, ahova közvetlenül bejelentkezik az illető, és böngészgeti az oldalt. Nincs közvetett, API-n keresztüli kommunikáció, mint az általad említett Facebookos példánál.
Itt szerintem nem indokolt passzolgatni az URL-be a session id-t. Ahogy nem teszi a Facebook, Gmail, Google Drive, Hotmail, stb. sem, amikor csak böngészgeted az oldalukat.
Nemde?A Liferay-t nem ismerem, fogalmam sincs, hogy működik, így a motivációt sem tudom, mi az oka, hogy az URL-ben van minden alkalommal belepakolódik a session id. Nyilván megvan az oka, nem tudom, mennyire "örökség", és azt sem tudom, ennél mennyire lenne ez egyébként más módon is megoldható. Meg a körülményeket sem írtad, hogy milyen esetben jön elő ez. Szerk.: vagy minden esetben?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- SörcsaPH!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - OFF topic
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- darkFlash CF8 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest