Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm, hát valóban nincs extra fullos módszer, és vannak esetek, ahol nem is annyira gázos, ha átpasszolod a session id-t, mert esetleg szenzitív adatokhoz nem férsz hozzá, vagy nem tudod őket módosítani. Mondjuk a Graph API-nál elvileg a user engedélyét kell kérned, hogy bizonyos adatait megkapd. Nem nagyon használtam még a Facebookos API-t, de ezzel módosítani nem is nagyon tudsz szenzitív adatokat, nem? Mondjuk végül is az igaz, hogy publikálhatsz a falára baromságokat, ha megkaptad az engedélyt, és ha valaki ezt a tokent megszerzi, akkor rosszindulatból is teheti ezt egy alkalmazáson keresztül.
Egyébként igazából a kiindulási pont az volt, hogy van egy webalkalmazás, ahova közvetlenül bejelentkezik az illető, és böngészgeti az oldalt. Nincs közvetett, API-n keresztüli kommunikáció, mint az általad említett Facebookos példánál.
Itt szerintem nem indokolt passzolgatni az URL-be a session id-t. Ahogy nem teszi a Facebook, Gmail, Google Drive, Hotmail, stb. sem, amikor csak böngészgeted az oldalukat.
Nemde?A Liferay-t nem ismerem, fogalmam sincs, hogy működik, így a motivációt sem tudom, mi az oka, hogy az URL-ben van minden alkalommal belepakolódik a session id. Nyilván megvan az oka, nem tudom, mennyire "örökség", és azt sem tudom, ennél mennyire lenne ez egyébként más módon is megoldható. Meg a körülményeket sem írtad, hogy milyen esetben jön elő ez. Szerk.: vagy minden esetben?

Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Bolti év végi végkiàrusítàs! Prémium kategóriás gamer ternékek! Viszonteladók, üzletek figyelem!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest