- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balázs1986
üzenetére
Hát basszus, igazad van, IE-ben nem is teszteltem. Tényleg a window.event a megoldás.
Itt van egy magyarázat, hogy miért is nem megy: [link]
"The problem is that e is undefined in IE because no event object is passed as a parameter to the event handler. You need the window.event property"Mindig meglep, hogy micsoda egy szar ez az Internet Explorer, hogy mindent tök máshogy kezel, mint az összes többi normális böngésző...

Viszont ez, amit korábban szintén linkeltem, gond nélkül működik IE-ben is, mert a jQuery lekezeli az ilyen böngészőbeli hülyeségeket, így az IE-ben előforduló gány dolgokat is.
Ha már így dumáltunk róla, megcsináltam a JSBinen a javított változatot is:
http://jsbin.com/axuzid/3/edit#javascript,html,live
Ez IE8-ban már jól működik!Plusz felraktam ide is:
[Checking arrow key codes with plain JavaScript]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Revolut
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Abit Siluro Geforce 4 ( Nvidia Geforce 4 Ti4600) -- RITKA --
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest