Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
ezt nem kell mondanod, értek a phphoz, csináltam egy fórumot magamnak, és elég jó lett, mondjuk még nem nyitottam meg, de majd hamarosan igen, a lényeg hogy, jqueryvel lehet ezt megcsinálni, és ahogy elnézem pár böngésző ugró jquery kódot, nem kellett sokat bele írni, így gondolom ennél is így van, amúgy az id keresés nem 100% an jó, például ha törlődik vagy áthelyeződik a hsz akkor errort fog visszadobni, ezért gondoltam egy fix dologra keresésnél, mivel kijelölődik az új hsz miért ne lenne inkább ara a keresés, de majd meggondolom az id keresést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan NZXT Kraken 240-280 Fekete-fehér RGB vízhűtők - Garanciás!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest