- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Szia
Én csinálom a munkahelyem weboldalát, van egy hóesés effekt script amit szeretnék berakni decembertől, ezt szeretném megtudni hogyan tudom ugy berakni hogy midig látszódjon? kereteket is tartalmaz, a indexy fileba nem tudom berakni, mert valamiért nem működik, arra oldalra be tudom rakni aho a keretben van de igy minden oldalra be kéne rakni tud valaki segiteni? itt a weboldal: [link] és itt a script: [link]
itt a weboldalnak az index file tartalma:
<html><head>
<meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<title>Szabadság Sugárúti Általános Iskola</title>
</head><frameset cols="15%,*" framespacing="0" border="0" frameborder="0">
<frame name="balalsó" noresize target="jobbalsó" src="menu.htm" scrolling="auto" style="padding:0; color:#008000; border-left-width:1px; border-right-style:ridge; border-right-width:1px; border-top-width:1px; border-bottom-style:ridge; border-bottom-width:1px" target="jobbalsó" marginheight="8">
<frameset rows="16%,*">
<frame name="jobbfelső" target="jobbalsó" src=fejlec.htm scrolling="yes" noresize marginwidth="0" marginheight="0" style="border-right-style: ridge; border-right-width: 2px; border-bottom-style: ridge; border-bottom-width: 2px">
<frame name="jobbalsó" src=hirek.htm target="_blank" scrolling="yes" noresize style="padding-left:4px; padding-right:4px; padding-top:1px; padding-bottom:1px">
</frameset>
<noframes><body style="background-image: url('sumtextb.jpg')">
<p>Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen
lapokat nem támogatja.</p></body>
</noframes></frameset>
</html>
előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest