- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10126 üzenetére
Rendben, köszönöm az információkat.
-
Miertvansote
tag
Köszi szépen srácok, villamosmérnökként, most olyan 600 br, mindent egybevetve egy év tapasztalattal, vidéken. Azért gondoltam, hogy programozóként pesten egy kicsit nagyobbról lehet indulni. Esetleg olyanról tudtok, hogy kezdőként részmunkaidősbe lehet ezt csinálni? Vagy akkor már komplett projekteket adnának ki? Az meg azért gondolom nagy falat lenne elsőre. Arra gondolok, hogy egy évig csak ilyeneket vállalnék, majd utána helyezkednék el főállásba, az már talán elég referencia lenne, a kezdőkhöz képesti magasabb bérhez. De kérlek javítsatok ki ha nem jól gondolom.
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10118 üzenetére
Mennyit lehet elkérni ezért a szarlapátolásért ? 650 bruttó ?
Egy másik kérdés, gondolkodom, most hogy nekiállok a németnek. Van bármi haszna az IT szektorban ? Villamosmérnökként, talán multiknál lehet haszna egyébként nem gondolnám, nálatok mi a helyzet ?
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy nem jó helyen járok de hátha. Eddig még nem foglalkoztam programozással (kivéve PLC). Egy év múlva befejeződik az aktuális projektem. Utána lehetséges, hogy felköltözök pestre, és ha úgy adódik megpróbálok elhelyezkedni, valamilyen programozóként. Villamosmérnökét végeztem, egy minimális C tapasztalatom van. A kérdésem, az hogy ti mit ajánlotok, Milyen nyelvet érdemes elkezdeni tanulni, látva az aktuális elvárásokat... (heti 7-8 órát foglalkoznék vele) Addigra egy kezdő szint csak menne, amivel már el tudok helyezkedni. Köszi előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest