Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crestol

tag

int EDB=0,DDB=0,KDB=0,NDB=0 ;
    for(int i= 0; i < iranyok[0].length; i++){

if (iranyok[0][i]== 'E') {
    EDB++;
    } else if (iranyok[0][i] == 'D') {
    DDB++;
    } else if (iranyok[0][i] == 'K') {
    KDB++;
    } else if (iranyok[0][i] == 'N') {
    NDB++;
    }
    }

//System.out.println("Az északi irányba "+ EDB+"db-t haladt");
    //System.out.println("Az déli irányba "+ DDB+"db-t haladt");
    //System.out.println("Az nyugati irányba "+ NDB+"db-t haladt");
    //System.out.println("Az keleti iráyba "+ KDB+"db-t haladt");
    //}

System.out.println("Az y tengelyen "+(EDB-DDB)+" koordinátán áll");
    System.out.println("Az x tengelyen "+(KDB-NDB)+" koordinátán áll");

Ez a kis rész csak az első soron megy végig a tömbön, de nekem olyan kéne, hogy az összes soron, tehát ezt kéne betenni még egy ciklusba... De nem tudom milyenbe!!!

Javítottam a formázást. Legközelebb kérlek használd a Programkód gombot beszúrás előtt vagy után!

[ Módosította: Karma ]

• Crestol

tag

Nyárra kaptam egy projekt feladatot, amit el kell készítenem! Június végére! JAVA FELADAT! Tudnátok valamit javasolni?

http://www.webotlet.hu/?p=906 az alábbi linken elérhető, illetve nekem még egy kis plusz munkám van vele, le is írnám:
    Készítsen konzolalkalmazást a kiadott feladat megoldására a tanult programozási nyelven(JAVA) objektumorientált szemlélettel az alábbiak szerint:
    -A különböző feladatok közt menü segítségével lehessen választani
    -A feldogozandó adatokat a program kódjában tárolja, de készítse el az adatbeolvasó eljárásokat is.
    - Készítsen minta adatokat a program helyességének illusztrálására, melyet a program bemutatásakor használjon fel.
    - Készítse el a program dokumentációját (fejlesztői és felhasználó), mely a szokásos elemeket részletesen kidolgozva tartalmazza.
    - Készüljön fel a program élőszó melletti bemutatására.
    ----
    Az első feladatnál már megakadtam itt a tömb :

String [][] iranyok = {{"D","K","D","K","K","E","D","K","E","K","K","N","D","N","E","K","E","D","N","D","N","D","E","E","D","E","K","N","K","E","N","K","N","K","E","D","K","K","N","D","N","E","N","N","D","E","N","K","N","N","N","N","K","K","K","D","K","D","K","N","E","N","E","E","K","N","K","K","E","N","K","E","D","K","E","D","E","N","D","D","E","D","K","E","D","D","D","E","K","N","E","D","E","K","E","N","D","D","N","E","N","D","E","N","E","K","N","N","N","E","E","K","D","D","D","N","D","E","D","E","K","E","D"},
    {"D","N","D","N","N","D","E","D","E","D","N","K","N","N","E","D","N","K","N","K","D","N","K","K","D","N","D","K","K","E","D","E","N","K","K","N","N","E","N","E","K","E","D","D","N","E","D","N"},
    {"K","N","K","E","N","K","E","K","N","E","N","N","N","D","E","K","K","K","E","K","K","K","E","E","D","N","N","K","E","K","N","N","E","K","N","E","E","K","E","K","D","K","N","N","K","D","D","K","N","K","D","N","K","D","D","E","D","K","K","E","E","K","N","D","N","D","E","K","D","K","K","K","K","D","K","D","D","E","E","E","N","D","D","E","E","E","E","N","K","N","K","E","D","D","D","E","D","D","K","D","K","D","K","D","N","K","D","N","D","D","K","K","N","N","D","N","E","N","K","K","K","E"},
    {"K","D","D","N","N","D","N","D","K","D","K","N","K","D","E","K","E","K","N","E","K","K","E","K","E","N","K","K","D","K"},
    {"N","E","D","E","K","D","N","N","D","K","D","N","D","K","E","N","E","D","N","E","K","D","N","N","K","E","N","K","D","D","D","K","D","K","K","D","K","D","N","K","E","K","N","E","D","N","D","K","K","N","E","D","N","E","N","N","E","K","E","N","K","N","K","D","E","D","N","E","E","E","D","K","K","E","N","N","K","D","E","D","E","N","E","D","N","K","N","N","K","K","N","K","K","K","E","K","N","E","N"},
    {"E","N","E","E","E","N","E","K","E","N","E","E","E","N","N","N","E","D","D","K","K","K","N","D","E","E","D","N","D","K","E","E","K","E","K","K"},
    {"E","D","E","D","N","K","D","N","E","E","E","K","E","D","E","N","D","D","D","N","E","N","K","E","N","N","E","E","K","D","E","N","N","D","N","N","K","D","E","K","K","K","E","D","D","E","N","E","K","N","D","K","E","E","N","E","N","K","N","N","D","K","D","D","E","E","D","E","D","N","D","K","D","E","E","N","N","K","D","N","K","E","E","E","E","E","K","D","N","D","N","D","K","D","N","K","K","N","D","K","K","K","D","K","K","K","K","D","N","N","E","D","N","K","D","N","N","D","N","D","D","E","D","N","K","D","K","N","D","N","K","E","E","E","K","D"},
    {"D","K","K","E","K","E","E","D","D","N","E","K","K","K","N","E","K","K","N","N","N","D","E","D","K","N","E","N","N","N","N","K","N","D","N","E","N","E","E","N","N","E","E","N","N","E","D","K","N","D","N","E","E","D","K","K","N","E","K","D","N","N","N","E","N","K","N","D","D","N","K","E","N","K","E","N","D","N","D","E","N","K","D","E","D","K","E","D","E","E","D","K","E","E","N","E","E","K","E","D","D","D","D","K","E","K","D","N","K","N","N","K","E","E"},
    {"E","E","D","E","E","E","D","K","N","E","D","D","E","D","D","N","N","N","E","N","D","K","K","D","D","K","D","D","D","E","D","E","D","D","N","K","E","N","N","N","E","E","E","N","E","E","K","D","K","D","N","N","K","D","K","N","D","E","K","E","N","N","E","E","D","K","K","E","D","D","K","N","K","D","D","E","D","N","K","E","K","N","K","N","D","K","K","D","D","E","K","E","E","N","E","E","D","N","E","E","K","D","D","E","N","E","E","N","D","N","E","N","D","K","N","N","K","D","N","N","K","K","D","D","N","D","N","N","N","E","E","E","K","D","N","K","N","D","D","D","D","N","K"},
    {"N","K","E","D","D","N","N","K","N","K","K","E","N","E","N","E","E","E","E","E","D","D","K","D","K","E","K","D","E","D","E","N","D","N","N","D","K","E","E","N","E","E","D","K","E","K","E","D","D","E","D","E","N","E","N","K","D","K","D","N","D","E","E","K"},
    {"E","E","D","N","K","E","N","K","K","D","N","E","N","E","K","E","K","K","D","E","D","N","E","N","K","E","E","N","K","D","K","D","K","D","E","E","D","K","N","N","E","K","N","E","E","K","K","K","K","K","D","N","D","K","K","K","N","E","K","E","E","N","N","N","E","D","K","K","K","N","E","D","K","N","D","K","K","D","E","K","D","N","N","K","K","K","E","N","D","D","N","N","D","E","E","K","K","E","K","E","D","K","N","N","E","N","N","E","D","E","D","D","N","E","K","E","E","N","D","K","D","K","E","N","N","K","K","K","E","D","D","N","N","D"},
    {"N","N","N","N","N","D","N","N","D","D","K","K","N","E","E","E","K","D","N","D","D","D","K","K","D","N","D","D","K","E","N","D","K","E","N","N","E","D","N","N","D","K","E","D","N","K","N","E","K","N","E","D","K","D","D","K","E","D","E","N","E","K","N","K","K","E","E","D","D","D","E","K","K","D","K","K","N","K","E","K","K","K","D","K","N","D","N","K","K","D","E","N","E","K","N","D","D","D","K","K","D","E","E","E","N","N","K","N","E","K","D","E","D","E","D","K","K","E","K","K","D","E","E","K","D","K","D","K","D","E","D","N","E","K"},
    {"N","E","K","N","D","E","E","K","D","N","N","N","E","N","E","K","E","N","K","N","D","K","D","N","N","D","D","N","K","E","K","K","D","K","D","D","N","K","K","N","K","N","D","E","E","D","N","E","D","K","K","K","N","N","D","N","N","E","N","K","D","N","N","N","N","D","K","E","N","E","E","K","N","K","E","N","K","N","E","D","K","K","N","N","N","K","E","K","E","E","N","N","E","N","K","N","N","D","N","E","K","K","K","K","E","N","N","D","E","N","N","E","E","E","D","D","D","N","D","N","N","E","E","E","E"},
    {"K","N","D","E","D","E","K","E","D","D","K","N","K","K","D","D","N","E","D","E","D","K","K","E","D","K","D","N","N","K","K","N","E","N","K","K","N","N","D","K","K","D","E","N","E","E","D","K","N","K","N","E","E","N","D","D","E","K","K","K","N","D","N","E","K","K","D","N","K","K","D","N","K","K","K","D","N","E","K","N","E","N","D","N","K","N","E","E"},
    {"D","D","D","K","N","N","K","E","D","E","E","K","N","K","K","E","E","E","K","N","K","K","D","K","K","K","E","K","E","D","D","D","K","E","D","K","N","D","D","E","K","E","N","K","N","K","N","N","D","N","D","N","N","K","E","K","K","K","E","N","E","E","D","K","K","K","D","D","E","E","D","D","D","D","D","D","E","K","D","D","N","K","N","N","D","E","K","K","E","D","K","K","K","E","N","N","N","N","E","K","K","K","E","N","E","E","E","D","E","E","D","N","D","K","K","K","K","E","N","N","K","N","E","K"},
    {"D","N","E","D","K","E","K","N","N","E","K","N","N","E","D","K","D","E","E","K","D","K","N","D","N","K","K","E","E","K","N"},
    {"E","K","N","E","K","K","D","K","D","D","E","D","E","K","D","N","D","N","D","K"}};

Add meg minden robot útvonalának vég koordinátáit, ha azt feltételezzük, hogy a 0;0 pontból indultak!
    Erre valaki valami megoldást tudna nekem segíteni sőt mindenben ha lehet előre is köszönöm!

[ Módosította: Karma ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés