- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Tudnátok segíteni abban, hogy lehetne összehozni helyesen az alábbi két szkirptet? Nem tudom szintaktikailag hogy lenne jó, nem értek a Javához. A lényeg, hogy az if-es rész megnézi szerepel-e a webcímben az adott string, ha nem, lefuttatja a további részt.
if(document.URL.indexOf("searchtext") = -1) { """"kód"""" }
És akkor a """kód"""-részben ez lenne:
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<ins class="adsbygoogle"
style="display:block;height:140px;border-collapse:collapse;"
data-ad-client="xxxxxxxxxxxxxxx"
data-ad-slot="xxxxxxxxxxxx"
data-ad-format="horizontal"
data-full-width-responsive="true"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Saját magamnak csináltam nemrég egy honlapot, nem vagyok egy nagyon tapasztalt programozó, de egy HTML weboldalt össze tudtam hozni. Viszont van vele annyi gondom, hogy kéne egy részéhez Javascript, amit nem tudok megcsinálni, mert lövésem sincs az egész témárol.
Valamelyikőtök nem tudna segíteni. Egy egész egyszerű dologról lenne egyébként szó.
Adott több lapon is ez a kódrészlet:
<iframe src="https://viewer.zoho.com/embed.jsp?f=gIvdE" frameborder="0" width="680" height="600" style="margin-bottom:-70px; margin-top:-40px; "> </iframe>
Ezekben a Framekben a Zoho viewer jelenik meg, az az online dokumentum nézegető, de a fejlécet mindig eltüntetem a vastagon kiemelt margóbeállítással, mert nem néz ki jól, hogy minddig megjelenik a dokumentum fölött a filenév.
Tanakodtunk rajta a Google forumán, hogy emiatt adhat-e a Google rejtett tartalom miatti büntetést, azt monták nem valószínű, de biztosabb, ha írok egy szkriptet, ami utólag levágja a fejlécet. Bár nem tudom ez mért más, mintha beállítom a margó, hisz ugyan úgy akkor lesz egy rejtett tartalom, bár én nem vágom ezt a scriptezést...
Valaki be tudna ide másolni egy ilyen scriptet, gondolom ez nem egy bonyolult dolog, vagy ha senkinek nincs ideje rá, erre a fajta műveletre hol találok leírást? Hol van leírás arról a parancsról, ami nekem kelle a script-be, hogy eltünjön a framekben a fejléc? Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Path of Exile (ARPG)
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robot fűnyírók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest