- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
loszerafin #917 üzenetére
Hat igen, en pont ezek miatt a dolgok miatt, vettem ki a szotarambol.
-
Fisha
őstag
válasz
loszerafin #912 üzenetére
Megmondom oszinten nekem a switch-case eleve egy nyelvidegen dolog. Mar leirva is rosszul nez ki.
-
Fisha
őstag
Ja meg az lemaradt, hogy ha kerdesed vana fenti temakorokben, akkor szivesen segitek. A topicot nem mindig olvasom, szoval ha surgos, akkor privi.
-
Fisha
őstag
válasz
loszerafin #865 üzenetére
Velemenyem szerint elso korben jdbc, servletek jsp-k, aztan egy tetszoleges mvc framework. Persze ha az a cel, hogy a konnyen el tudj helyezkedni. Ilyen temakorben keresnek a legtobb embert. Aztan johetnek ejb-k egyebek.
Egyebkent maga az, hogy j2ee annyira tag fogalmkor, hogy nem igazan lehet azt mondani, hogy akkor en most j2ee-t tanulok. -
Fisha
őstag
Alapozashoz talan nem akkora baj ha elavult. Az egesz felepites nem valtozott meg gyokeresen, csak sok uj dolog van hozza, amivel konnyebben lehet fejleszteni. A JSP konyvon kivul van meg magyarul egy servletes konyv is. Ebben is van szo jsp-rol, mivel ok is servletek valojaban. Ez kicsit komolyabb tudast ad, mint a masik. Aztan van meg a magyar java biblianak tartott Java utikalauz sorozat. Ennek a j2ee (zold) konyveben van szo jsp-rol. Ez eleg szaraz irodalom. Szerintem a legnagyobb valasztekot a Liszt Ferenc teren levo muszaki konyvesboltban talalod szamitastechnikai irodalombol.
-
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #631 üzenetére
Hmm, hat nehez kerdes. Van egy ilyen konyv: [link]
Nem ismerem sajnos, csak most talatam neten. -
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #629 üzenetére
Megegyszer elolvasva az elozo hsz-ed lehet, hogy neked nem is mvc kene elsore hanem inkabb valami esemenykezelos tutorial.
[link]
MVC-bol itten van egy servletes megkozelites: [link]
Itt meg egy esemenykezelos guis mvc:
[link]
Ha lesz idom megnezem otthon a design patterns konyvet, aszem abban is le van irva mindketto. HA gondolod addig nezd meg neten, hatha. Aszem ez a cime: Design Patterns is Java. -
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #627 üzenetére
Azert minden megvalositas mas egy picit. Konkretan melyikkel van gondod? Esetleg az alap java gui-kezelessel?
-
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #624 üzenetére
Hmm, hat ha mvc-re guglizva nem talaltal, akkor esetleg probalj meg egy altalanosabb design patterns kulcsot. Ha igy se megy, akkor szerintem nezz kerul az mvc megvalositasok doksijaban (pl struts, spring, esetleg jsf), mert ott szokott lenni altalanos leiras is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest