- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Egy olyan java desktop app a feladatom, mint kb a BKK Futár, csak leegyszerűsítve. Tehát egy térképes app, amire adatbázisból (rendelkezésre áll) kapott pontokon megjelenítem a megállókat, útvonalakat stb.
Szerintetek milyen térkép szolgáltatóval kellene ezt megoldani? Google maps static api-t javasoltak, viszont az csak egy képet ad vissza, amivel az alap zoom és arrébbpozícionálást nem tudom megoldani.
Mivel az útvonaltervezés lesz a fő funkció, így egy egész (minden funkcionalitással rendelkező) google maps használata már nem jó.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Drizzt #10292 üzenetére
Az első megoldással próbálkoztam, hozzá is adtam cmd-ből a bkk.hu cert-et, de ugyanaz a hiba. Pedig leelenőrizve is hozzáadta. Van más amit még meg kell csinálni hogy észre vegye? Illetve ez így gép specifikus lesz? Vagy valahogy meg lehet oldani hogy máshol is meglegyen ez a cert?
-
XP NINJA
őstag
Próbáltam már, de így meg az SSL-el van gondja
javax.net.ssl.SSLHandshakeException: sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target
-
XP NINJA
őstag
Egy fájlt próbálok letölteni linkről, de mindig egyből completed, és csak 1kb-os lesz. A kód működik, mert pl a notepad linkjével megy.
FileUtils.copyURLToFile(URL("http://www.bkk.hu/gtfs/budapest_gtfs.zip"), File("bkk"))
FileUtils.copyURLToFile(URL("https://notepad-plus-plus.org/repository/7.x/7.6.3/npp.7.6.3.Installer.exe"), File("bkk"))Csak egy dolgot vettem észre, hogy a bkk linkre egyből tölti le a fájlt, nem dobja fel hogy válasszam ki hova töltse le. Más linkek viszont igen, azok pedig működnek.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Aethelstone #10284 üzenetére
Több txt-ből lenne több tábla, és lennének relációk
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
GTFS adatokat szeretnék feldolgozni, első lépésként szeretnék mindent adatbázisban eltárolni, ami txt-ben érkezik, leegyszerűsítve így néz ki:
agency_id,route_id,route_short_name
BKK,0050,5
BKK,0070,7Az SQLiteStudio-t próbálgattam, kézzel szépen működik, importálja és fel is darabolja az adatokat, viszont az alkalmazásnak ezt mondjuk minden nap meg kellene csinálnia, hátha frissülnek az adatok. Hogy lehetne ezt kódból megvalósítani? Vagy mit javasoltok, mit használjak? A legnagyobb txt 9 millió soros, de szerintem relációs adatbázisra lenne szükség.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami anyagot c#-ról javara való áttéréshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged