Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Aethelstone #9809 üzenetére
Hmmm. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Nem a JSP-t akarom megtanulni elmélyedés címszó alatt, hanem majd a későbbiekben szeretnék pár weboldalt összedobni JSP alatt.
Előtte természetesen végigrágom magam kb. a HelloWorld-től a Spring-ig.
Csak az érdekelne, hogy szerintetek mennyire lehet alapozni az EE + JSP-re most, hogy dobja az Oracle. -
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem Java téren.
El akarok mélyülni a programnyelvben, és hosszabb távon szeretnék pár (egyelőre hobbi) projektet megvalósítani JSP alatt.
Ez ha jól tudom, akkor a Java EE része, amit viszont épp most dob ki az Oracle, és adja oda az egészet az Eclipse-nek.
Szóval hosszabb távon megéri erre építeni? Tudom, hogy van egy rakás nyelv webfejlesztéshez, de érdekel a Java. Viszont így most vakarom egy kicsit a fejem, hogy mi legyen... -
Sziasztok!
Indulóra szeretnék egy kis segítséget kérni, mert így ismeretlenül kicsit el vagyok veszve a JAVA világában.
Hol érdemes nekiállni? Van némi programozói tapasztalat, de inkább webes területen (PHP, JS, stb.)
A natív része érdekelne inkább (ui, adatbázis távoli elérés, stb.)Ezekhez érdekelne valami használható anyag. Neten találtam rengeteg tananyagot, de így elsőre az sem nagyon tiszta, hogy melyikkel kellene foglalkoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OTP Bank topic
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mozilla Firefox
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest