- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Aethelstone #9809 üzenetére
Hmmm. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Nem a JSP-t akarom megtanulni elmélyedés címszó alatt, hanem majd a későbbiekben szeretnék pár weboldalt összedobni JSP alatt.
Előtte természetesen végigrágom magam kb. a HelloWorld-től a Spring-ig.
Csak az érdekelne, hogy szerintetek mennyire lehet alapozni az EE + JSP-re most, hogy dobja az Oracle. -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem Java téren.
El akarok mélyülni a programnyelvben, és hosszabb távon szeretnék pár (egyelőre hobbi) projektet megvalósítani JSP alatt.
Ez ha jól tudom, akkor a Java EE része, amit viszont épp most dob ki az Oracle, és adja oda az egészet az Eclipse-nek.
Szóval hosszabb távon megéri erre építeni? Tudom, hogy van egy rakás nyelv webfejlesztéshez, de érdekel a Java. Viszont így most vakarom egy kicsit a fejem, hogy mi legyen... -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Indulóra szeretnék egy kis segítséget kérni, mert így ismeretlenül kicsit el vagyok veszve a JAVA világában.
Hol érdemes nekiállni? Van némi programozói tapasztalat, de inkább webes területen (PHP, JS, stb.)
A natív része érdekelne inkább (ui, adatbázis távoli elérés, stb.)Ezekhez érdekelne valami használható anyag. Neten találtam rengeteg tananyagot, de így elsőre az sem nagyon tiszta, hogy melyikkel kellene foglalkoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest