- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Az előző nem válasz akart lenni, és a kérdés is kimaradt, hogy ezt akkor hogy lehet?
Köszi.

-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Semmi, megtaláltam.

-
MasterMark
titán
Sikerült köszi.
Már majdnem kidobtam az egész gépet az ablakon.Tehát ami kell:
- external libaries-hez felvenni a JavaFX lib-jét
- path variable-t csinálni a JavaFX libjéhez
- projekt VM options-hoz hozzáadni a modult:--module-path ${PATH_TO_FX} --add-modules=javafx.controls,javafx.fxml(
%PATH_TO_FX%nem működik.) -
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
JavaFX-el mit kell csinálni, hogy hajlandó legyen működni? [link]
-
MasterMark
titán
Igen, en is innen neztem, de nekem nem volt egyertelmu.
Compares this object with the specified object for order. Returns a negative integer, zero, or a positive integer as this object is less than, equal to, or greater than the specified object.
Mar megcsinaltam az elso szerint, de ha jol ertem itt is ezt irja, csak nem volt tiszta hogy most itt melyik neki a this, meg a specified object...
-
MasterMark
titán
Udv ujra
A
compareTo-nal mikor kell plusz meg minuszt adni?this.compareTo(that);Itt most ha
thisnagyobbthat-nal akkor plusz, vagy hathatnagyobbthis-nel, akkor plusz?
-
MasterMark
titán
Midnenki itt csináltatja a beadandóját?

-
MasterMark
titán
Oké közben rájöttem:
contents[i] = new String[((this.data).get(i)).length];
-
MasterMark
titán
Köszi.
Olyat hogy lehet, hogy később mondom meg hogy mekkora legyen a belső tömb?
private final ArrayList<String[]> data;
String[][] contents = new String[(this.data).size()][];És akkor később megy a for:
for (int i=0; i < (this.data).size(); i++){
[...]
}És ezen belül akarnám megmondani, hogy akkor mekkora legyen az adott sor.
Lehet ilyet?
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
A kétdimenziós String tömb mit jelent?
String[][]? -
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
Üdv gyors kérdés:
Hogy kell kiíratni egy tömb összes elemét?Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest