Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
Mostanság nem volt időm vele foglalkozni, de tegnap este leültem egy kicsit szórakozni vele.
Arra jutottam ,hogy valami a fordítóval nem stimmel. A gyanúm beigazolódott ,mert eddig a Java ME SDK 3.0 használtam és váltottam a Java wirelles toolkit-ra és valami okból kifolyólag hibátlanul működikValakinek valami ötlet ,hogy miért??
. -
shev7
veterán
a widlcard generic collectionok read-only-k. Nagyon jol hasznalhatok fuggvenyek bemeneti parameterekent.
Mivel a masodik esetben cc tipusa "unknown", ezert nem tethetsz bele semmit, hiszen ez az unknown semminek sem ososztalya.
Mivel read only, ezert amire hasznalhato az az, hogy fuggveny bemeneti parameterenek megaodod. Es akkor a fuggvenyt meghivhatod HashSet<Cage<Lion>> es HashSet<Cage<Tiger>> parameterrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.