Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is csak ajánlani tudom abszolút
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó 
Úgy tűnhet, hogy egy kicsit (na jó eléggé) elfogult vagyok a Javaval kapcsolatban, de ez csak azért van, mert próbáltam már több nyelvet is, de ez jött be a legjobban, egyszerűsége és nagyszerűsége miatt. De ha már tényleg többen ajánlották (amin nem csodálkozom), akkor hallgass rájuk is, ne csak egy mániákusra
Szóval hajrá 
-
Frigo
őstag
válasz
üzenetére
Lehet kezdőként JAVA-t tanulni csak nem ajánlatos ,legalább is kezdő programozóknak elég nehezen megy a fejébe az objektum orientált programozás.Ha mát a HTML-t ismered akkor jobb választás a PHP-val kezdeni.
De ha mégis java mellett döntesz akkor ajánlom a hivatalos tutorial oldalt : [link]
Magyarul Angster Erzsébet : Objektum Orientált programozás -JAVA 1-2 könyveit ajánlom ,bár ezek már nem egy mai darabok.
Angolul pedig a Head First JAVA-t - ennek a magyar kiadása a közel jövőben várható.Amire szükséged lesz az a JDK illetve egy programozásra alkalmas szövegszerkesztő pl PSPad ,Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó