Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Szerintem meg igenis lehet kezdőként Java-t tanulni, nagyon jó tanulónyelv, bár igazából a PHP is az, de Java után php-t tanulni egészen könnyű, fordítva viszont ez nem igaz...nem egy php programozót láttam, akik meg akarták tanulni a Java-t és nem igazán sikerült nekik...
Az Angsteres könyv nagyon jó, azt én is csak ajánlani tudom, bár az is igaz, amit mondtál, hogy mivel nem mai, így nincsenek benne a jelenlegi nyelvújdonságok.
A Head First Java is egy nagyon jó könyv, bár engem annyira nem fogott meg, mint mondjuk az Angsteres, de ez már az én saját dolgom

Ha már belerázódott a témába, akkor még a Java útikalauz programozóknak 5.0 is jó olvasmány lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest