Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Nem életszerű usecase, hogy ugyanaz a felhasználó ki akarja totalcommanderben törölni azt a fájlt, amit mondjuk 2 perc múlva az appodból meg akar nyitni. Ha mégis, akkor a kolléga által javasolt kivételkezelés vagy egy sima fileexist metódushívás.
Szerk: vagy csak onfocusra egy újraolvasás.
-
Atapi
senior tag
"ha olyan fájlt akar betölteni, ami nincs ott, akkor leállna"
nem értem, hogy ez a rész sima kivételkezeléssel miért nem oldható fel. ha nem nyitható meg a megadott fájl, akkor hibaüzenet, frissítés, aztán az élet megy tovább. ráadásul a fájlkezelő (i/o) műveletek ha jól emlékszem eleve ellenőrzött kivételt dobnak, szóval amúgy is illene lekezelned az ilyen hibákat (pl attól, hogy ott van egy fájl, még nem biztos, hogy meg tudod nyitni, jogosultság, hw, vagy akármilyen hiba miatt. ilyenkor sem illik összeroskadnia a programnak).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest