- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Akinek egy maven-féle XML szerkesztése gondot jelent, az válasszon más pályát
"
Én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy minek irogassak XML-t ha nem muszáj.
"és elég gyerekcipőben jár a támogatása az egyes IDE-kben."
Csak ismételni tudom magam. Idea, megnyitom mint gradle projekt és kész. Semmit nem állítok neki az ég világon.
Gitre, #8924.
-
Lortech
addikt
Gradle Android/studio-nál megkerülhetetlen.
Git akkor komplikáltabb, ha komplikáltabb dolgokra használod. Sokaknál azt veszem észre, hogy git előtt csak egyszerű dolgokra használta a vcs-t, git után ráérez és elkezdi jobban érdekelni a dolog.
Nagyon egyszerű felhúzni új repót, gyors, hatékony, jól skálázódik, jól testreszabható, tök jó támogató eszközök épültek köré, jól üzemeltethető.
Az SVN a jelenlegi workflowt, amit használunk, nehezen tudná jól támogatni, legalábbis az én munkámat dev leadként. Mondhatnám én is, hogy akinek gondot jelent pár nap alatt belerázódni a GIT-be, az válasszon más pályát. Sima alkalmazásfejlesztőknek kb. három mondatban le tudom írni adott projekten az össz teendőjét gittel. Kb. 6 éve az összes projektemen git mellett döntök, SVN-ről váltottam, azóta soha eszembe nem jutott SVN-t használni, ha nem adottság. Ha SVN-t, neadjisten CVS-t, vagy CC-t látok (ügyfélnél), hamar idegrángásom lesz tőle és általában felrakok fölé egy GIT-et.#8908 eredetire: igen, mind a 4-re szükséged van, de ha nem senior pozíció, akkor alap szinten ismerni elég ezeket. Komolyabban úgyis munka közben tudod megtanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged