Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Egyetértek, szerintem is. Mondjuk ezt már kezdőként is kéne erőltetni. Ráadásul itt sokszor nem is kis overheadről van szó, sokszor látok olyasmit is leírva, hogy mondjuk 4 ismétlődő metódushívás történik láncolva háromszor egymás alatt, különböző sorokban (ergo ez már 12-szeri beleugrás a metódusba), vagy hogy adott, hosszabbra sikerült metódus törzsén belül lazán le van írva vagy 10-szer, hogy getValami(), miközben az pontosan ugyanazt a referenciát/értéket adja vissza. Ilyenkor az a magyarázat szokott jönni, hogy há' de az nem számít, mit kell itt ilyeneken pörögni, meg takarékoskodni, kit érdekel, stb., pedig ezek az overheadek olyan szépen egymásra tudnak épülni, hogy rossz nézni a végeredményt (nem beszélve arról, amit említettem, hogy ez zsigeri szintű igénytelenséghez vezet hosszú távon). Magasszintű nyelveknél sajnos elég elterjedt szokás magasról lefosni a mikrooptimalizációt.
De van, aki nem hajlandó befogadni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest