Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Wildfly 8.2.0 és NetBeans 8.0.2 kombinációról tudok tapasztalatokat írni. Sajnos vannak eléggé nehezen megmagyarázható anomáliák, szinte minden esetben clean + build-del érdemes tesztelni ha localhoston futtatod az alkalmazásszervert. Nem egyszer volt olyan probléma, hogy néztük a kódot hosszú percekig a hiba keresése miatt, majd amikor már nem volt jobb ötletünk clean + build opciót választottunk és voilá, minden működött. További probléma az, hogy a wildfly csak egy módban tudja elindítani, tehát ha normálról át akarsz váltani debugba vagy fordítva, az Netbeans újraindítást igényel. Elvileg tudja, de gyakorlatilag nem.
A fenti problémákat leszámítva mással nem találkoztunk, ettől függetlenül a helyedben kipróbálnék valami más alkalmazásszerót. A NetBeans viszont jó választás, legalábbis az Eclipse-nél biztosan jobb. 
-
-
Fogalmam nincs, legalább öt éve nem nyúltam NetBeanshez, és nem is tervezek ezen változtatni. Én mondjuk Spring Bootot szoktam mostanában használni, beágyazott Undertowval (de a default Tomcat is bőven elég lehet, vagy Jettyre átállni is csak pár sor a pom.xml-ben); semmi EE-s hókuszpókusz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Spórolós topik
- Google Chromecast topic
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A fenti problémákat leszámítva mással nem találkoztunk, ettől függetlenül a helyedben kipróbálnék valami más alkalmazásszerót. A NetBeans viszont jó választás, legalábbis az Eclipse-nél biztosan jobb.