- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
újraregelt
tag
válasz
norbert1998 #7315 üzenetére
Az utasításaid a leírt sorrendben hajtódnak végre, viszont ezek egy memóriában lévő területre (buffer) teszik a kiírt karaktereket. Hogy innen mikor, hogyan kerülnek a képernyőre, az egy másik történet.
Nekem is úgy rémlik, ahogy Gábor írta: futtató környezettől függ. Előfordulhat, hogy pl. az IDE átirányítja és elkapja ezeket a kimeneteket és külön szálakon intézi a bufferek ürítését. Ez már okozhatja az általad tapasztaltakat. -
válasz
norbert1998 #7315 üzenetére
Ez picit bonyolultabb. Mint írtam, a standard kimenetre írandó szöveg elvileg bufferelt, azaz akkor kerül ténylegesen kiírásra, ha a buffert űrítik, pl mert megtellik, vagy lezárják a streamet vagy pl újsor karakternél. Standard errornál ez nincs. Illetve a fenti példád is más, mert az új sornál űrítik a buffert, így elvileg a sorrend adott kellene legyen.
Valószínűleg az lesz a háttérben, hogy amikor futtatod az IDE-ből a programot, akkor az IDE két külön threaden olvassa a két streamre kiírt szöveget és az nem befolyásolható, hogy ezek a threadek mikor milyen sorrendben aktiválódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest