Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
újraregelt
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Az utasításaid a leírt sorrendben hajtódnak végre, viszont ezek egy memóriában lévő területre (buffer) teszik a kiírt karaktereket. Hogy innen mikor, hogyan kerülnek a képernyőre, az egy másik történet.
Nekem is úgy rémlik, ahogy Gábor írta: futtató környezettől függ. Előfordulhat, hogy pl. az IDE átirányítja és elkapja ezeket a kimeneteket és külön szálakon intézi a bufferek ürítését. Ez már okozhatja az általad tapasztaltakat. -
válasz
norbert1998
üzenetére
Ez picit bonyolultabb. Mint írtam, a standard kimenetre írandó szöveg elvileg bufferelt, azaz akkor kerül ténylegesen kiírásra, ha a buffert űrítik, pl mert megtellik, vagy lezárják a streamet vagy pl újsor karakternél. Standard errornál ez nincs. Illetve a fenti példád is más, mert az új sornál űrítik a buffert, így elvileg a sorrend adott kellene legyen.
Valószínűleg az lesz a háttérben, hogy amikor futtatod az IDE-ből a programot, akkor az IDE két külön threaden olvassa a két streamre kiírt szöveget és az nem befolyásolható, hogy ezek a threadek mikor milyen sorrendben aktiválódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest