- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
"Vannak ValamiTask osztályaim, amik mindegyike tartalmaz egy doAction metódust, és az tartalmazza az üzleti logikát, valamint a commander meghívását.
[..]
Hogy oldom meg a TaskTest osztály testDoAction metódusában, hogy az ott példányosított Task osztály doAction függvényében meghívott commander osztály mock objektumokat használjon? Tehát két hívásra to"le."Hát leküldöd neki.
Bár nem látom, hol van itt a második réteg.Ezekszerint nem ilyen a design:
public class Task {
private Commander cmd;
public Task(Commander commander) {
cmd = commander;
}
public doAction() {
// using cmd
}
}Tesztelhetőség szempontjából ilyesmi lenne a célravezető. Konstruktor argumentumként adod le neki a mockot, vagy a mockokat használó Commander példányt és azt csinál majd vele, amit csak akar.
-
boost
veterán
Ja, és az én "rossz" megoldásom az lenne, hogy lebontani ezeket a rétegek beanekre, és akkor lehetne távolról is több rétegen át injektálni a mock-objekumokat.
A szerintem jó megoldás, hogy el kell engedni a többrétegu" unit teszteket, hisz a unit teszt arra van, hogy azt a metódust tesztelje, az abban levo"üzleti logikát, és nem a metódus által meghívott metódusokat, szóval ebben az esetben a commander hívás már egy mock commander lesz. és csak arra koncentrálok, hogy mikor, és hányszor lett meghívva a mock kommander, és ez az eredmény megfelel-e annak, amit vártunk to"le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged