- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Lehet igazad van, de attol ez meg nekem mindig egy fos marad
Persze megszokni mindent meg lehet, meg beletanulni ... De ahogy Winkler szokta mondani, altalaban ezek a "meg kell szokni" dolgok siman csak azt jelentik, hogy szar
Az meg, hogy luxus lenne kikerulni ... Nem tudom, eddig sikerult. Meg sokaknak sikerul, siman nem mennek el UI-t fejleszteni es ennyi. Persze valamikor luxus valamit kikerulni vagy ignoralni, es igen, hulye nem vagyok, hogy ha csinalni kell valamit aminek a legjobb modja jelenleg ez vagy az, akkor azt csak azert kikeruljem mert nem szeretem. Ertelmes mernok ilyet nyilvan nem csinal ...Jo de verpistike kettot akkor mar javascript ui fejlesztonek hivjak ...
De a listat lementem koszi -
Jim-Y
veterán
Lejárt...
Utóbbira, hogy ne csak a szám járjon, álljon itt 2 képzeletbeli eset:
1: vérpistike, aki szerint szar a js, nekiáll js-t használni. Mit csinál? Nyit egy szövegszerkesztőt, mondjuk vi-t, és elkezd javascriptben kódolni valamit, html, css, meg js ugye. Esetleg leszedi a jquery-t, mert a csapból is az folyik. Eset vége, vérpistike elkönyveli magában, hogy szar a js.
2: vérpistike 2, aki azért már eltöltött pár hónapot/évet a nyelvvel, még ha csak elméleti szinten is, követi a nyelv eseményeit, így tudja, hogy milyen hasznos eszközök állnak a rendlkezésére.
1: leszedi a Webstorm-ot, ami egy durván jó IDE javascripthez.
2: felteszi a nodejs-t
3: felteszi a grunt-ot npm-el.
4: beállítja a gruntot automatikus hintelésre, jasmine-al / mocha-val / karma-val megvalósít egy test-driven developmentet.
5: tudja, hogy mit vár el az apptól, tudja, hogy majd milyen web-service-eket akar hívni, milyen funkciókat akar megvalósítani, ezért már előre megírja a teszt-eseteket, és ehhez mérten valósítja meg a funkciókat.
6: vagy használja a browserify-t, vagy a RequireJS-t a modularizációra, így hosszú távon is fenntartható, és könnyen fejleszthető lesz a rendszer
7: leszed valami 3rd party lightweight library-t, hogy a DOM manipuláció egyszerűbb legyen, esetleg valamilyen templating rendszert
8: használja a Kaplan féle grid-et.Hoppá story end, és egy fasza kis kliens app kerekedett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest