- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Munkahelyemen 1,5-2 évig használtuk (illetve régi projekteket még supportáljuk rá, de az újakat már nem abban írjuk) így egy kis tapasztalatom van vele.
Szerintem alapvetően nem rossz, bizonyos típusú felületeket nagyon gyorsan össze lehet benne dobni, de ha valami egyedit akarsz, legyen az egy meglévő komponens kibővítése vagy valami komolyabb CSS módosítás akkor az tud fájni.
A generált js és html is hagy maga után kívánni valót pl. van egy olyan hibánk hogy egy menüpontot a user háromszor lenyit akkor a harmadik alkalommal 10 pixellel elcsúszik és a generált kód akkora gány (30 div egymásban, rengeteg css osztály, követhetetlen JS stb.) ,hogy senkinek sincs kedve utánajárni.Amit még megfigyeltem, hogy bár mindenhol bizonygatják, hogy ugyanolyan gyors mint bármelyik másik technológia, szerintem nem elég folytonos. Ha sok elem van egy oldalon, sok ajax hívással akkor egyszerűen lassúnak tűnik. Ez már lehet, hogy a mi sarunk, meg csak 6-os verzióig használtuk, így nem tudom, hogy mennyire gyorsak mostanság az újabb kiadások.
-
bucsupeti
senior tag
Én is éppen most kerestem hasonló framework-öt. Én a vaadint választottam, főleg az egyszerűsége miatt.
Sok jó cikk, könyv, videó érhető el ami az ismerkedéskor sokat segített. A honlapja is jó, bőven van információ és jól érthető leírás, referencia, tutorial. Netbeans és Eclipse alatt is kényelmesen, gyorsan lehet fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest