Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lortech
üzenetére
Nalunk a bevezetes a szamitaselmeletbe 1-2 tárgyak alapozótárgyak voltak a kódolástechnikához és algoritmuselmelethez, ahol kő keményen olyan matek van, amit az informatikában alkalmaznak. De bsz1-2-nel is Kitért az oktató a különböző alkalmazasaira az tanult dolognak. Analízis 1-2 meg a jelek es rendszerek es szabalyozastechnika targyaknak az alapozó tárgyai. Ezek inkabb a villamosmernokoknek valo dolgok... Szerencsere a 2 targy egybe lesz vonva az uj tantervben. Adatbazisok targyat kifelejtettem, az az algoritmuselmelet utan jon, es ott az adatbazisok matematikai alapjait tanuljuk meg.
Ma pont keszultem algel vizsgara, es neztem a felvett eloadas videokat. Hashről volt szó, és mondta a tanárnő, hogyha a hashtáblába beszúrásnál linearis próbát alkalmazunk, akkor azert megyunk az indexeken negativ irányba, mert akkor a vegen 0-hoz kell hasonlitani, es a compilerek is minden osszehasonlitast 0-val valo osszehasonlitasra vezetnek le. Mig ha pozitiv iranyba mennenk, akkor a vegen M-1-gyel kene összehasonlítani. Valami ilyesmi volt, de a lenyeg, hogy nagyot neztem, hogy a matematikus tanárnő, hogy vagja a processzorok elvi mukodeset
nem vartam volna tole el.Bocs a random ékezetek miatt, mobilrol irtam es neha hasznaltam a keyboard suggestion-jeit, neha meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem vartam volna tole el.