- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
az appengine-el az a problémám, hogy egyrészt semmi sem szabványos rajta. Másrészt semmitmondó hibaüzeneteket írogat deploykor az ismeretlen komponenseire.
Az egyetlen dolog amit sikerült futtatni rajta, az a sample project, amiben egy rakás érthetetlen, sehol sem látott dolog van.
A servletem egyébként pöccre megy jettyvel, meg tomcattel is.
Ezekkel az a gond, hogy nincs most elérhető szerver, csak a saját gépem, ami nem mehet egész nap, másrészt a jetty állandóan nem utf-8 üzenetes problémákkal száll el ha az üzenetben amit a servlet kap van egy speciális karakter.
tomcat jó(-nak néz ki), azt leszámítva hogy ahogy látom nem lehet a servletnek tetszőleges elérési utat beállítani, akármit állítok a web.xml-ben, csak http://cím/Servletneve url-el lehet elérni, de a másik félnél meg be van betonozva (mert egy hulladék) hogy http://cím -re küldi az üzeneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest