- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
pakriksz #2955 üzenetére
Nem tudom mi volt a problémád google appengine-en a servlettel, elvileg azt defaultból tudnia kell, kvázi szabványos szervlet konténert deployolsz föl az appoddal, de van néhány kisebb megszorítás hogy ne lehessen kihasználni végtelen mennyiségű erőforrást, illetve biztonsági megfontolásokból.
A Java EE alkalmazásokra szerintem egyébként sem pont az egyszerű konfiguráció jellemző. vannak dolgok, amik működnek out of the box kevés konfigurációval, de a komplexebb megoldásoknál elég sok deklaratív beállítás van, amiről nem árt, ha az ember tud.
-- ellenben a PHP-val, ami elméletileg csak abból áll, hogy feltöltöd a webszerverre és megy. gyakorlatban meg ahány szolgáltató, annyiféle korlátozás lehetséges --Amúgy nekem már sikerüt (vannak leírások a neten) deployolni JSF-et (Mojarra) és CDI-t is (Weld) is appengine-re. Persze nem fél óra volt, de aztán működött rendesen...
Ha nem tetszik a google appengine, próbáld ki a Heroku-t, de nem biztos, hogy azzal kevesebb utána járás lesz.
Hogy miért nincsenek ingyenes Java hostingok? Hirtelen belegondolva azért, mert kevesebben ismerik olyan szinten, hogy képesek legyenek egy normális weboldalt összehozni velük, így nincs rá akkora igény. Mikor hallani, hogy valaki a sarki suszter weboldalát Java EE alapokon akarja összedobni PHP helyett.
Akik viszont Java-t használnak webes környezetben, azok inkább cégek, és ők szerintem kifejezetten kerülik az ingyenes alternatívákat, mert nem bíznak benne, hogy az tényleg menni fog minden helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SzoftverPremium.hu
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest