Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Hát egy Very Hard, vagy Extreme nincs meg ebből a két módszerből (elég sokat játszottam egy időben) - még csak részleteiben sem. Kell még mellé vagy 3 másik módszer: dupla-, tripla kizárás, rejtett duplák, triplák. Ezekkel általában megoldható egy VH, extrémhez még mindig kellhet még mélyebb technika. Utána színezés (ez már BF).
mod:
Szerintem nem volna sokkal gyorsabb két dimenziósban sem. Eseteg négy dimenzióval
Én sima tömbbel csináltam, generált (illetve konfigurálható) régiókkal. Lehet, hogy ez lassabb, de el tud boldogulni nem szabványos felépítésű táblával is.AE
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Warships
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest