- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Drizzt #10597 üzenetére
Én a következőket láttam: SAP-B1, Vectory, IBSystem/Infosys, nézegetek most egy negyediket. Van egy darab közös adatbázis mögöttük egy rahedli táblázattal. Vannak ugyan programmmodulok, de azok nem közvetlen egymással, hanem az adatbázissal beszélgetnek.
Ha meg van egy tényleg külön modul, ami pl a vonalkódos rendszerért felelős vagy a gyártás rögzítéséért, akkor az külön fájdalom a hátsóba, ha saját adatbázisába ír, mert tuti nem tudják megoldani tisztességesen a két adatbázis közötti kommunikációt. (legalább is sok rossz példát láttam sajnos, főleg akkor problémás ha más az ERP és a vonalkódos rendszer szállítója, valamint egy közismert magyar Bérszámfejtő "fűszerrel" is sok gond van összepasszintani teljes mértékben ERP-vel, már ha nem kézzel akarunk adatokat importálni/exportálni)Én ezt az ábrát néztem microservice-re, de lehet nem jó:
vannak kisebb szolgáltatások, melyek egy részét többen is elérik közvetlenül, másokat több másik szolgáltatás is buzgerál egyszerre.10598: értem, hogy egy közepesnél nagyobb cégnél már gond a skálázhatóság miatt, de kis cégeknél inkább plusz kín ez a szemlélet. Tudom, ők menjenek a felhőbe ERP-zni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged