Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
válasz
Drizzt
üzenetére
Köszi a választ

Beengedni mindenféleképpen beengedett, csak a jogokat nem "ismerte" fel, kiíráskor pedig kiírta rendesen az eltárolt jogokat.Végül sikerült megoldani.
A Gond az volt hogy a Spring a jogokat ROLE_ prefixel tárolta el és ezzel hasonlította össze az én jogaimat. ( .hasRole("USER") -re ROLE_USER lett eltárolva)
Az adatbázisban én simán USER-el tároltam el, kiolvasáskor pedig semmi nem konkatenálta hozzá ezt a ROLE_ prefixet. Amint ezt kézzel hozzáfűztem már elfogadja jogköröket (y).Számomra picit érdekes ez az egész, azt hittem hogy a SimpleGrantedAuthority legalább hozzá teszi ezt, vagy hogy ha nem szerepel a ROLE_ prefix összehasonlításkor a szerepkörben, akkor ezért tud szólni (mint a .hasRole("USER")-nél, ha ott a stringbe beírom a ROLE_ részt akkor, szól hogy azt automatikusan fűzi hozzá, nem kell oda....)

A plusz érdekessége hogy bármilyen ilyen példa Security-s programot nézek, senki sehol nem szenved ilyennel... szóval, nem tudom ez nálam miért jött elő

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest