Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
sanyixXx
üzenetére
hat most igy fejbol nem
vannak altalanosan hasznalhato cuccok, meg van minden adatbazisszerverhez sajat kliens is. En azokat szoktam hasznalni, de ahhoz tudni kene milyen adatbazisrol van szo, de az kiderul a connection stringbol. De mielott ebbe belemegyunk fejtsd vissza, hogy egyaltalan szukseged van-e erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vannak altalanosan hasznalhato cuccok, meg van minden adatbazisszerverhez sajat kliens is. En azokat szoktam hasznalni, de ahhoz tudni kene milyen adatbazisrol van szo, de az kiderul a connection stringbol. De mielott ebbe belemegyunk fejtsd vissza, hogy egyaltalan szukseged van-e erre.